Textielbedrukking

TEXTIELBEDRUKKING

Met textielbedrukking kan je alle kanten op!


Je kan de naam van je onderneming of vereniging laten drukken, de slogan, in kleur of in zwart-wit, noem maar op.

In onze online catalogus vind je een overzicht van alle textiel die wij zelf ter bedrukking aanbieden, zowel in grote als in kleine maatjes. Je hoeft je voor je textielbedrukking echter niet aan deze catalogus te houden: je kan gerust je eigen T-shirts, truien of fleece laten bedrukken met jouw ontwerp. De textielbedrukking komt doorgaans vooraan links ter hoogte van het borstzakje te staan, of achteraan op de rug.


De door ons gebruikte druktechniek is Flexdruk

 

Bij flexdruk wordt je logo of personalisatie in spiegelbeeld op een hiervoor speciaal ontwikkelde folie gedrukt. Vervolgens wordt je ontwerp bij hoge temperatuur op het gekozen textiel geplaatst. Door de hoge temperatuur lost de inkt en zet deze zich vast in de stof.

 

Flexdruk heeft een ruime toepasbaarheid gaande van polyester tot dubbel gevoerde kledij. Ook moeilijker bereikbare plaatsen kunnen op deze manier bedrukt worden. Flexdruk is tevens ideaal voor kleine oplages en logo’s die uit meerdere kleuren bestaan, aangezien de instelkosten laag kunnen blijven. Voor bestellingen waarbij ieder stuk een verschillende opdruk krijgt (zoals bv. sportshirts met een individuele naam/rugnummer) leent deze methode zich eveneens uitstekend.

Bedrukking van promo- en werkkledij


Voor al onze textielbedrukkingen geldt dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Vooral de textielbedrukking van bijvoorbeeld werkkledij, dat op dagelijkse basis gebruikt wordt en regelmatig gewassen en gestreken wordt, is dit erg belangrijk. Organiseer je een teambuilding of een evenementwaarvoor je promokledij nodig hebt?

Uniforme textielbedrukking versterkt het groepsgevoel en laat ook aan de bezoekers van je event weten dat ze met vragen bij jouw ploeg terecht kunnen.

Gadgets zoals mutsen doen het daarenboven altijd goed op beurzen of evenementen. Werk je misschien in een (sport)vereniging? Laat je sponsors en teamnaam schitteren op je kledij via textielbedrukking!

Wat moet je aanleveren:

 

Vectorbestanden...

Om een perfecte opdruk te kunnen garanderen, hebben we een aantal dingen van je nodig. Zo vragen we je voor alle drukmethodes een vectorbestand (.eps) van de print aan te leveren. Vectorbestanden kun je namelijk zonder kwaliteitsverlies vergroten. Het blijven altijd strakke lijnen (geen pixels). Wil je alleen tekst laten printen? Dan is het doorgeven van de naam en het lettertype genoeg. Lees meer...

Prijzen:

 

Standaardprijzen

Elke éénkleurige bedrukking kost u €5.00. 

Iedere bijkomende kleur in de zelfde bedrukking heeft een meerprijs van €2.50.

Geen extra kosten voor:

 

Vectorbestanden

Om een perfecte opdruk te kunnen garanderen

Bedrukking van kleding en gadgets


Bij CSL vind je te bedrukken kleding voor zowel mannen als vrouwen, in maten van XS tot zelfs 6XL.

Maar je kan natuurlijk ook altijd je eigen kleding, accessoires of promotiemateriaal aanleveren. Denk maar aan kerstmutsen, petjes of bedrukte handschoenen als origineel relatiegeschenk.

Heb je een restaurant, café, hotel of B&B? Wij kunnen bijvoorbeeld je fleecedekens personaliseren. Baat je een hotel uit?

Je kan het zo gek niet bedenken: CSL doet alles van textielbedrukking.